top of page

Engagera dig i ett utskott 

Marknadsutskottet

 

Gillar du att synas och höras och tycker det låter kul att mingla och träffa många nya människor?  Vår huvuduppgift är att marknadsföra föreningen genom sociala medier, att ta fram och sälja merchandise, informera studenter och andra om föreningen och värva nya medlemmar! Så om du gillar att snacka feminism, tycker marknadsföring är roligt och kanske har en bra idé om hur FEMJUR borde synas så är marknadsutskottet perfekt för dig!

Påverkansutskottet

 

Vill du skriva artiklar, starta en FEMJUR-blogg eller driva frågor mot universitetet? Påverkansutskottet är den perfekta platsen för dig som vill dela ditt engagemang och tillsammans utveckla nya idéer och visioner! Är du nyfiken på vad vi gör just nu, har en idé om kommande projekt eller vill bli aktiv (klart du vill!) – skicka iväg ett mail till oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Eventutskottet

 

Vill du planera föreläsningar, workshops och skapa nya kontakter? Eller gillar du helt enkelt bara feminism och fest? Då kanske eventutskottet är något för dig! Mycket ryms under vårt tak och vi är alltid peppade på nya idéer och former av event. Det är lätt att engagera sig så mycket en vill och orkar då utskottet hela tiden startar upp nya projekt av olika storlekar. Vårt mål är att alla ska trivas och känna sig välkomna till vår förening.

 

Maila styrelsen@femjursthlm.se om du vill engagera dig i ett av utskotten. 

bottom of page